Meer Informatie

 Naam:
    E-mail:
  Telefoon:
  Bericht:

Over ons

Wij bieden als Sports At Work bedrijven de mogelijkheid om sportproducten in grotere aantallen en in verschillende maten in te kopen voor een scherpe prijs al dan niet gepersonaliseerd. Wij hebben als doel om sportiviteit op de werkvloer te bevorderen door het bieden van sportieve kleding.

Wanneer u kleding zoekt speciaal gericht op evenementen, of ons wilt laten meedenken hoe u uw sportevenement goed kunt organiseren kunt u contact met ons opnemen.

Wanneer u op zoek bent naar sportkleding voor uw bedrijf in het algemeen kunt u ook contact met ons opnemen.

Distributeur voor sportmerken

Sports At Work is distributeur voor een aantal grote sportmerken. Wij maken exclusieve afspraken waarbij gunstige prijzen en snelle levering centraal staan. Hierdoor kunnen wij u snel leveren tegen zeer gunstige prijzen. Door onze jarenlange ervaring begrijpen wij uw wensen als geen ander en kunnen hier snel en goed op anticiperen. U kunt dus volledig vertrouwen op onze expertise.

Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden! Wij vernemen graag van u.

Met een sportieve groet,

Het Sports At Work team!

sander@sportsatwork
+31 (0)6 54231056

Testimonial

Rotterdam Topsport
"Ja is ja en nee is nee, je wordt niet aan het lijntje gehouden." Wat mij het meeste opvalt bij Sports At Work is dat ze meteen handelen en goed met je meedenken naar oplossingen. Niet meteen de hakken van de sportschoenen in het zand, . Ja is ja en nee is nee, je wordt niet aan het lijntje gehouden. Dat bevalt me prima. De leveringen komen snel door en de onderlinge verstandhouding ervaren wij bij Rotterdam Topsport als flexibel sportief...TOP partner! "

Lees hier meer reacties van onze klanten
Nike
Website door Sprite IT