Meer Informatie

 Naam:
    E-mail:
  Telefoon:
  Bericht:

Asics


ASICS is een acroniem dat is ontleend aan de Latijnse zin Anima Sana In Corpore Sano -. Een gezonde geest in een gezond lichaam, dat is de filosofie waarmee het is opgericht en vormt de grondslag van elke innovatie, elk concept, elk idee van ASICS om tot het beste product te komen. Het is onze missie om het nummer één merk voor de sportliefhebber te worden. Om dit te bereiken, beloven wij plechtig om het beste product te blijven maken en om ernaar te streven dat wij voortbouwen op onze technologische krachten en de grenzen te verleggen met betrekking tot wat wij kunnen leren van het lichaam en de behoefte aan sportkleding. Wij beloven harmonie te brengen voor zowel lichaam als geest.

ONDERZOEK & ONTWIKKELING

In mei 1990 opende ASICS het Onderzoeksinstituut voor Sportwetenschappen in Kobe. Sindsdien zijn vele opmerkelijke technologische innovaties op het gebied van sportschoenen en sportuitrusting uit deze unieke locatie voortgekomen, waar wetenschappers, sporters en coaches samenwerken.

ASICS SPORTERS IN KOBE

ASICS sporters brengen regelmatig een bezoek aan Kobe. Het eerste doel van een bezoek is natuurlijk om ervoor te zorgen dat hij of zij schoenen en kleding krijgt die geheel op maat is gemaakt volgens de maten en wensen van zijn of haar lichaam. Er komt echter ook een tweede doel bij kijken. Door met sporters en hun coaches samen te werken, die absoluut het allerbeste vertegenwoordigen binnen meerdere disciplines, kan ASICS haar kennis en ervaring uitbreiden om in de toekomst een nóg beter product te creëren. En dat komt alle sporters ten goede.


 

Testimonial

Rotterdam Topsport
"Ja is ja en nee is nee, je wordt niet aan het lijntje gehouden." Wat mij het meeste opvalt bij Sports At Work is dat ze meteen handelen en goed met je meedenken naar oplossingen. Niet meteen de hakken van de sportschoenen in het zand, . Ja is ja en nee is nee, je wordt niet aan het lijntje gehouden. Dat bevalt me prima. De leveringen komen snel door en de onderlinge verstandhouding ervaren wij bij Rotterdam Topsport als flexibel sportief...TOP partner! "

Lees hier meer reacties van onze klanten
Nike
Website door Sprite IT