Meer Informatie

 Naam:
    E-mail:
  Telefoon:
  Bericht:

Asics


ASICS is een acroniem dat is ontleend aan de Latijnse zin Anima Sana In Corpore Sano -. Een gezonde geest in een gezond lichaam, dat is de filosofie waarmee het is opgericht en vormt de grondslag van elke innovatie, elk concept, elk idee van ASICS om tot het beste product te komen. Het is onze missie om het nummer één merk voor de sportliefhebber te worden. Om dit te bereiken, beloven wij plechtig om het beste product te blijven maken en om ernaar te streven dat wij voortbouwen op onze technologische krachten en de grenzen te verleggen met betrekking tot wat wij kunnen leren van het lichaam en de behoefte aan sportkleding. Wij beloven harmonie te brengen voor zowel lichaam als geest.

ONDERZOEK & ONTWIKKELING

In mei 1990 opende ASICS het Onderzoeksinstituut voor Sportwetenschappen in Kobe. Sindsdien zijn vele opmerkelijke technologische innovaties op het gebied van sportschoenen en sportuitrusting uit deze unieke locatie voortgekomen, waar wetenschappers, sporters en coaches samenwerken.

ASICS SPORTERS IN KOBE

ASICS sporters brengen regelmatig een bezoek aan Kobe. Het eerste doel van een bezoek is natuurlijk om ervoor te zorgen dat hij of zij schoenen en kleding krijgt die geheel op maat is gemaakt volgens de maten en wensen van zijn of haar lichaam. Er komt echter ook een tweede doel bij kijken. Door met sporters en hun coaches samen te werken, die absoluut het allerbeste vertegenwoordigen binnen meerdere disciplines, kan ASICS haar kennis en ervaring uitbreiden om in de toekomst een nóg beter product te creëren. En dat komt alle sporters ten goede.


 

Testimonial

Politie Amsterdam-Amstelland
"Sports At work zorgt volgens afspraak voor snelle levering waarbij de afwerking, zowel druk als borduren van de kleding, altijd keurig is verzorgd. Sports At Work is voor de Vakgroep Vitaliteit van de Politie Amsterdam-Amstelland een zeer professionele partner. Als organisatie is het van belang dat wij collega’s op een sportieve uniforme wijze sportief kunnen aankleden. Sports At work zorgt volgens afspraak voor snelle levering waarbij de afwerking, zowel druk als borduren van de kleding, altijd keurig is verzorgd. De medewerkers van sports At work zijn professioneel en sport enthousiastelingen, hierdoor kunnen zij een zeer goed advies kunnen gegeven. "

Lees hier meer reacties van onze klanten
Nike
Website door Sprite IT