Meer Informatie

 Naam:
    E-mail:
  Telefoon:
  Bericht:

Craft

Craft startte in 1973 in het Zweedse stadje Borås met een geniale vondst. Bijna 40 jaar later staat het merk voor functie, innovatie en design.

Het succesvolle Craft principe is het resultaat van onafgebroken research & development, met een nauwe en vruchtbare samenwerking met topsporters en topsportploegen denk hierbij aan ORICA GreenEDGE, BKCP, Bora-Argon 18 wordt samen sportkleding ontwikkelt met een optimale functie.
Hierdoor is Craft een sportmerk met een missie: De sportprestaties van zowel recreanten als topsporters verbeteren!

We boost the sport experience!

Testimonial

Politie Amsterdam-Amstelland
"Sports At work zorgt volgens afspraak voor snelle levering waarbij de afwerking, zowel druk als borduren van de kleding, altijd keurig is verzorgd. Sports At Work is voor de Vakgroep Vitaliteit van de Politie Amsterdam-Amstelland een zeer professionele partner. Als organisatie is het van belang dat wij collega’s op een sportieve uniforme wijze sportief kunnen aankleden. Sports At work zorgt volgens afspraak voor snelle levering waarbij de afwerking, zowel druk als borduren van de kleding, altijd keurig is verzorgd. De medewerkers van sports At work zijn professioneel en sport enthousiastelingen, hierdoor kunnen zij een zeer goed advies kunnen gegeven. "

Lees hier meer reacties van onze klanten
Nike
Website door Sprite IT