Meer Informatie

 Naam:
    E-mail:
  Telefoon:
  Bericht:

Robey

History

Robey is een merk met een imposante historie. In de jaren zestig, zeventig en tachtig drukte ons authentieke merk een heel eigen stempel op het Nederlandse sportlandschap.

De merknaam is bedacht door de heer Bey, de oprichter van het merk. Hij plakte de eerste twee letters van zijn geliefde stad Rotterdam– en tevens de eerste twee letters van zijn geliefde hondje Robby– voor zijn naam en vormde zo de naam Robey.

Eind jaren zeventig introduceerde Robey de letter R als merk icoon, een behoorlijk vooruitstrevende zet in die tijd. Daarnaast gebruikte Robey de klaver als beeldmerk voor geluk. Met geluk bedoelen we dan ‘iedere sporter die wel een beetje extra geluk kan gebruiken’ evenals het geweldige gevoel dat je ervaart als je met vrienden een balletje trapt. Tot op de dag van vandaag worden deze herkenbare logo’s gebruikt.
Het jaar 1980 was het hoogtepunt voor het merk. Iedereen droeg Robey tijdens het voetbal, tennis, volleybal, atletiek en zelfs bij het zwemmen. In de gloriejaren gingen er zo’n vijfhonderdduizend voetbalbroekjes per jaar over de toonbank. Robey maakte de kleding voor de Nederlandse voetbalselectie en werd daarmee in één klap het bekendste merk voor voetbalkleding in de jaren tachtig.

Testimonial

Politie Amsterdam-Amstelland
"Sports At work zorgt volgens afspraak voor snelle levering waarbij de afwerking, zowel druk als borduren van de kleding, altijd keurig is verzorgd. Sports At Work is voor de Vakgroep Vitaliteit van de Politie Amsterdam-Amstelland een zeer professionele partner. Als organisatie is het van belang dat wij collega’s op een sportieve uniforme wijze sportief kunnen aankleden. Sports At work zorgt volgens afspraak voor snelle levering waarbij de afwerking, zowel druk als borduren van de kleding, altijd keurig is verzorgd. De medewerkers van sports At work zijn professioneel en sport enthousiastelingen, hierdoor kunnen zij een zeer goed advies kunnen gegeven. "

Lees hier meer reacties van onze klanten
Nike
Website door Sprite IT