Meer Informatie

 Naam:
    E-mail:
  Telefoon:
  Bericht:

Its My Life

it's my life

Mentaal en fysiek fitte medewerkers zijn gezonder, energieker en productiever en zorgen voor betere bedrijfsresultaten. Maar we realiseren ons dat veranderen soms best lastig is. Daarom is het Fitplan van Its My Life erop gericht fit en gezond zo makkelijk mogelijk te maken. Voor iedereen.

 

Met kleine stappen naar grote doelen

Its My Life biedt een netwerk van leefstijlcoaches en sporttrainers. Zij verzorgen workshops en trainingen bij bedrijven door heel Nederland. Onze professionals leren je met behulp van ons platform kleine gedragsdoelen te stellen, deze met aandacht uit te voeren en te belonen. De activity tracker met web-applicatie geeft feedback over je vooruitgang. Collega's en teams dagen elkaar uit in challenges en competitie. We versterken het effect door het realiseren van een werkomgeving die gezond kiezen makkelijk maakt. Motiverende communicatie vanuit de organisatie en E-tips via je smartphone maken het succes compleet.

Thema's:

  • - Sport en bewegen 
  • - Gezonde nachtrust 
  • - Voeding bij sport en gewichtsverlies 
  • - Stressreductie en inspiratie 

it's my life

Onze missie

  • - Wij maken Nederlandse bedrijven, groot en klein, gezonder, fitter en productiever.
  • - Wij laten zien wat de concrete resultaten van ons fitplan zijn. 
  • - Wij helpen ondernemend Nederland om te investeren in fitte werknemers. 
  • - Wij dagen alle werkende Nederlanders uit om mee te doen.
  • - Wij werken mee aan een gezond en fit Nederland.

Meer informatie?

Verdienen uw medewerkers een duurzaam gezondere leefstijl? En wilt u een meer energie, welbevinden en productiviteit op de werkvloer door uw eigen Fitplan? Neem direct contact op, wij reageren uiterlijk binnen 1 werkdag!

Testimonial

Politie Amsterdam-Amstelland
"Sports At work zorgt volgens afspraak voor snelle levering waarbij de afwerking, zowel druk als borduren van de kleding, altijd keurig is verzorgd. Sports At Work is voor de Vakgroep Vitaliteit van de Politie Amsterdam-Amstelland een zeer professionele partner. Als organisatie is het van belang dat wij collega’s op een sportieve uniforme wijze sportief kunnen aankleden. Sports At work zorgt volgens afspraak voor snelle levering waarbij de afwerking, zowel druk als borduren van de kleding, altijd keurig is verzorgd. De medewerkers van sports At work zijn professioneel en sport enthousiastelingen, hierdoor kunnen zij een zeer goed advies kunnen gegeven. "

Lees hier meer reacties van onze klanten
Nike
Website door Sprite IT