Meer Informatie

 Naam:
    E-mail:
  Telefoon:
  Bericht:

Its My Life

it's my life

Mentaal en fysiek fitte medewerkers zijn gezonder, energieker en productiever en zorgen voor betere bedrijfsresultaten. Maar we realiseren ons dat veranderen soms best lastig is. Daarom is het Fitplan van Its My Life erop gericht fit en gezond zo makkelijk mogelijk te maken. Voor iedereen.

 

Met kleine stappen naar grote doelen

Its My Life biedt een netwerk van leefstijlcoaches en sporttrainers. Zij verzorgen workshops en trainingen bij bedrijven door heel Nederland. Onze professionals leren je met behulp van ons platform kleine gedragsdoelen te stellen, deze met aandacht uit te voeren en te belonen. De activity tracker met web-applicatie geeft feedback over je vooruitgang. Collega's en teams dagen elkaar uit in challenges en competitie. We versterken het effect door het realiseren van een werkomgeving die gezond kiezen makkelijk maakt. Motiverende communicatie vanuit de organisatie en E-tips via je smartphone maken het succes compleet.

Thema's:

  • - Sport en bewegen 
  • - Gezonde nachtrust 
  • - Voeding bij sport en gewichtsverlies 
  • - Stressreductie en inspiratie 

it's my life

Onze missie

  • - Wij maken Nederlandse bedrijven, groot en klein, gezonder, fitter en productiever.
  • - Wij laten zien wat de concrete resultaten van ons fitplan zijn. 
  • - Wij helpen ondernemend Nederland om te investeren in fitte werknemers. 
  • - Wij dagen alle werkende Nederlanders uit om mee te doen.
  • - Wij werken mee aan een gezond en fit Nederland.

Meer informatie?

Verdienen uw medewerkers een duurzaam gezondere leefstijl? En wilt u een meer energie, welbevinden en productiviteit op de werkvloer door uw eigen Fitplan? Neem direct contact op, wij reageren uiterlijk binnen 1 werkdag!

Testimonial

Rotterdam Topsport
"Ja is ja en nee is nee, je wordt niet aan het lijntje gehouden." Wat mij het meeste opvalt bij Sports At Work is dat ze meteen handelen en goed met je meedenken naar oplossingen. Niet meteen de hakken van de sportschoenen in het zand, . Ja is ja en nee is nee, je wordt niet aan het lijntje gehouden. Dat bevalt me prima. De leveringen komen snel door en de onderlinge verstandhouding ervaren wij bij Rotterdam Topsport als flexibel sportief...TOP partner! "

Lees hier meer reacties van onze klanten
Nike
Website door Sprite IT