Meer Informatie

 Naam:
    E-mail:
  Telefoon:
  Bericht:

Sportkleding voor bedrijven

Beloon uw personeel met wat extra’s en bevorder sportiviteit op de werkvloer. Met Sports At Work kunt u sportkleding en sportschoenen aanbieden aan uw personeel tegen zeer aantrekkelijke prijzen. 

Sportiviteit op de werkvloer

Lichamelijk actieve werknemers functioneren beter, verzuimen minder én zijn beter gemotiveerd. Tijd dus om uw medewerkers aan het bewegen te krijgen. Stimuleer de sportiviteit met Sports At Work. Naast het aanbod van de sportproducten denken wij ook graag met u mee over de deelname aan sportevenementen vanuit de organisatie.

Waarom Sports At Work?

- Het grootschalige inkoopvoordeel wordt privé voor uw medewerkers
- Uitgebreid assortiment tegen scherpe prijzen
- Exclusief voor medewerkers van uw organisatie

Neem contact met Sports At Work op voor vrijblijvende informatie

Wilt u meer informatie over sportkleding voor uw medewerkers? Stuur ons dan uw gegevens via het contactformulier aan de rechterzijde en wij nemen binnen enkele dagen contact met u op. U kunt ons ook direct bellen op +31 6 54231056.

pepsico vbms

Testimonial

Rotterdam Topsport
"Ja is ja en nee is nee, je wordt niet aan het lijntje gehouden." Wat mij het meeste opvalt bij Sports At Work is dat ze meteen handelen en goed met je meedenken naar oplossingen. Niet meteen de hakken van de sportschoenen in het zand, . Ja is ja en nee is nee, je wordt niet aan het lijntje gehouden. Dat bevalt me prima. De leveringen komen snel door en de onderlinge verstandhouding ervaren wij bij Rotterdam Topsport als flexibel sportief...TOP partner! "

Lees hier meer reacties van onze klanten
Nike
Website door Sprite IT