Meer Informatie

 Naam:
    E-mail:
  Telefoon:
  Bericht:

Sportkleding voor bedrijven

Beloon uw personeel met wat extra’s en bevorder sportiviteit op de werkvloer. Met Sports At Work kunt u sportkleding en sportschoenen aanbieden aan uw personeel tegen zeer aantrekkelijke prijzen. 

Sportiviteit op de werkvloer

Lichamelijk actieve werknemers functioneren beter, verzuimen minder én zijn beter gemotiveerd. Tijd dus om uw medewerkers aan het bewegen te krijgen. Stimuleer de sportiviteit met Sports At Work. Naast het aanbod van de sportproducten denken wij ook graag met u mee over de deelname aan sportevenementen vanuit de organisatie.

Waarom Sports At Work?

- Het grootschalige inkoopvoordeel wordt privé voor uw medewerkers
- Uitgebreid assortiment tegen scherpe prijzen
- Exclusief voor medewerkers van uw organisatie

Neem contact met Sports At Work op voor vrijblijvende informatie

Wilt u meer informatie over sportkleding voor uw medewerkers? Stuur ons dan uw gegevens via het contactformulier aan de rechterzijde en wij nemen binnen enkele dagen contact met u op. U kunt ons ook direct bellen op +31 6 54231056.

pepsico vbms

Testimonial

VBMS
"Zoekend naar een goede leverancier die ons op korte termijn van bedrukte teamkleding kon voorzien, is VBMS terecht gekomen bij Sports At Work. Het contact verliep soepel en Sports At Work speelde vlot op de vraag in. De levering van de shirts, tights en jacks werd ruim op tijd, persoonlijk afgeleverd. Naast de tevredenheid van VBMS mag ook zeker vermeld worden dat de dragers van het teamtenue positief zijn over de kwaliteit daarvan."

Lees hier meer reacties van onze klanten
Nike
Website door Sprite IT