Meer Informatie

 Naam:
    E-mail:
  Telefoon:
  Bericht:

Sportkleding voor bedrijven

Beloon uw personeel met wat extra’s en bevorder sportiviteit op de werkvloer. Met Sports At Work kunt u sportkleding en sportschoenen aanbieden aan uw personeel tegen zeer aantrekkelijke prijzen. 

Sportiviteit op de werkvloer

Lichamelijk actieve werknemers functioneren beter, verzuimen minder én zijn beter gemotiveerd. Tijd dus om uw medewerkers aan het bewegen te krijgen. Stimuleer de sportiviteit met Sports At Work. Naast het aanbod van de sportproducten denken wij ook graag met u mee over de deelname aan sportevenementen vanuit de organisatie.

Waarom Sports At Work?

- Het grootschalige inkoopvoordeel wordt privé voor uw medewerkers
- Uitgebreid assortiment tegen scherpe prijzen
- Exclusief voor medewerkers van uw organisatie

Neem contact met Sports At Work op voor vrijblijvende informatie

Wilt u meer informatie over sportkleding voor uw medewerkers? Stuur ons dan uw gegevens via het contactformulier aan de rechterzijde en wij nemen binnen enkele dagen contact met u op. U kunt ons ook direct bellen op +31 6 54231056.

pepsico vbms

Testimonial

Politie Amsterdam-Amstelland
"Sports At work zorgt volgens afspraak voor snelle levering waarbij de afwerking, zowel druk als borduren van de kleding, altijd keurig is verzorgd. Sports At Work is voor de Vakgroep Vitaliteit van de Politie Amsterdam-Amstelland een zeer professionele partner. Als organisatie is het van belang dat wij collega’s op een sportieve uniforme wijze sportief kunnen aankleden. Sports At work zorgt volgens afspraak voor snelle levering waarbij de afwerking, zowel druk als borduren van de kleding, altijd keurig is verzorgd. De medewerkers van sports At work zijn professioneel en sport enthousiastelingen, hierdoor kunnen zij een zeer goed advies kunnen gegeven. "

Lees hier meer reacties van onze klanten
Nike
Website door Sprite IT