Meer Informatie

 Naam:
    E-mail:
  Telefoon:
  Bericht:

Sports At Work op scholen

Scholen en sport zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het belang van sport en bewegen voor jongeren is groot. Sport is niet alleen leuk om te doen, maar levert net als het onderwijs ook een belangrijke bijdrage aan de motorische, sociale én cognitieve ontwikkeling van jongeren. Door voldoende sport en bewegen groeien jongeren gezonder en zelfbewuster op.

Sports At Work voor scholen

Sports At Work stelt scholen in staat om sportpakketten voor leerlingen samen te stellen en uit te leveren. Hierbij zorgt Sports At Work voor de gunstige tarieven op A-merk sportkleding en de uitlevering hiervan. Door een samenwerking met Sports At Work is het verder mogelijk dat leerlingen én medewerkers van de onderwijsinstelling sportkleding met korting kunnen kopen. Hierbij dragen we samen bij het creëren van een vitale werk en leeromgeving. 

Neem voor meer informatie over Sports At Work op scholen direct contact met ons op en wij laten u zien wat de mogelijkheden zijn. 

Testimonial

Politie Amsterdam-Amstelland
"Sports At work zorgt volgens afspraak voor snelle levering waarbij de afwerking, zowel druk als borduren van de kleding, altijd keurig is verzorgd. Sports At Work is voor de Vakgroep Vitaliteit van de Politie Amsterdam-Amstelland een zeer professionele partner. Als organisatie is het van belang dat wij collega’s op een sportieve uniforme wijze sportief kunnen aankleden. Sports At work zorgt volgens afspraak voor snelle levering waarbij de afwerking, zowel druk als borduren van de kleding, altijd keurig is verzorgd. De medewerkers van sports At work zijn professioneel en sport enthousiastelingen, hierdoor kunnen zij een zeer goed advies kunnen gegeven. "

Lees hier meer reacties van onze klanten
Nike
Website door Sprite IT