Meer Informatie

 Naam:
    E-mail:
  Telefoon:
  Bericht:

Sports At Work op scholen

Scholen en sport zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het belang van sport en bewegen voor jongeren is groot. Sport is niet alleen leuk om te doen, maar levert net als het onderwijs ook een belangrijke bijdrage aan de motorische, sociale én cognitieve ontwikkeling van jongeren. Door voldoende sport en bewegen groeien jongeren gezonder en zelfbewuster op.

Sports At Work voor scholen

Sports At Work stelt scholen in staat om sportpakketten voor leerlingen samen te stellen en uit te leveren. Hierbij zorgt Sports At Work voor de gunstige tarieven op A-merk sportkleding en de uitlevering hiervan. Door een samenwerking met Sports At Work is het verder mogelijk dat leerlingen én medewerkers van de onderwijsinstelling sportkleding met korting kunnen kopen. Hierbij dragen we samen bij het creëren van een vitale werk en leeromgeving. 

Neem voor meer informatie over Sports At Work op scholen direct contact met ons op en wij laten u zien wat de mogelijkheden zijn. 

Testimonial

VBMS
"Zoekend naar een goede leverancier die ons op korte termijn van bedrukte teamkleding kon voorzien, is VBMS terecht gekomen bij Sports At Work. Het contact verliep soepel en Sports At Work speelde vlot op de vraag in. De levering van de shirts, tights en jacks werd ruim op tijd, persoonlijk afgeleverd. Naast de tevredenheid van VBMS mag ook zeker vermeld worden dat de dragers van het teamtenue positief zijn over de kwaliteit daarvan."

Lees hier meer reacties van onze klanten
Nike
Website door Sprite IT