Meer Informatie

 Naam:
    E-mail:
  Telefoon:
  Bericht:

Professionele uitstraling bij sportevenementen

Dam tot damloop, Zevenheuvelenloop of misschien wel bedrijfsvoetbal. De deelname aan een sportevenement kan bijdragen aan verschillende doeleinden voor uw organisatie. Bedrijfspromotie, teambuilding of de bevordering van de sportiviteit. Sports At Work zorgt ervoor dat u als organisatie met een uniforme en professionele uitstraling voor de dag komt.

Wilt u de sportkleding voorzien met het logo van uw organisatie? Sports At Work zorgt ervoor dat de kleding voorzien wordt met het gewenste logo of wanneer gewenst slogans. De kleding draagt bij aan de promotie van de organisatie en u bent als deelnemend team opvallend en herkenbaar.

Wilt u meer informatie over sportkleding voor sportevenementen?

Wij denken graag mee over de invulling hiervan. Wij zijn bereikbaar op +31 (0)6 54231056 of vul het contactformulier aan de rechterzijde in en wij nemen binnen enkele dagen contact met u op. 

Testimonial

VBMS
"Zoekend naar een goede leverancier die ons op korte termijn van bedrukte teamkleding kon voorzien, is VBMS terecht gekomen bij Sports At Work. Het contact verliep soepel en Sports At Work speelde vlot op de vraag in. De levering van de shirts, tights en jacks werd ruim op tijd, persoonlijk afgeleverd. Naast de tevredenheid van VBMS mag ook zeker vermeld worden dat de dragers van het teamtenue positief zijn over de kwaliteit daarvan."

Lees hier meer reacties van onze klanten
Nike
Website door Sprite IT