Meer Informatie

 Naam:
    E-mail:
  Telefoon:
  Bericht:

Professionele uitstraling bij sportevenementen

Dam tot damloop, Zevenheuvelenloop of misschien wel bedrijfsvoetbal. De deelname aan een sportevenement kan bijdragen aan verschillende doeleinden voor uw organisatie. Bedrijfspromotie, teambuilding of de bevordering van de sportiviteit. Sports At Work zorgt ervoor dat u als organisatie met een uniforme en professionele uitstraling voor de dag komt.

Wilt u de sportkleding voorzien met het logo van uw organisatie? Sports At Work zorgt ervoor dat de kleding voorzien wordt met het gewenste logo of wanneer gewenst slogans. De kleding draagt bij aan de promotie van de organisatie en u bent als deelnemend team opvallend en herkenbaar.

Wilt u meer informatie over sportkleding voor sportevenementen?

Wij denken graag mee over de invulling hiervan. Wij zijn bereikbaar op +31 (0)6 54231056 of vul het contactformulier aan de rechterzijde in en wij nemen binnen enkele dagen contact met u op. 

Testimonial

Politie Amsterdam-Amstelland
"Sports At work zorgt volgens afspraak voor snelle levering waarbij de afwerking, zowel druk als borduren van de kleding, altijd keurig is verzorgd. Sports At Work is voor de Vakgroep Vitaliteit van de Politie Amsterdam-Amstelland een zeer professionele partner. Als organisatie is het van belang dat wij collega’s op een sportieve uniforme wijze sportief kunnen aankleden. Sports At work zorgt volgens afspraak voor snelle levering waarbij de afwerking, zowel druk als borduren van de kleding, altijd keurig is verzorgd. De medewerkers van sports At work zijn professioneel en sport enthousiastelingen, hierdoor kunnen zij een zeer goed advies kunnen gegeven. "

Lees hier meer reacties van onze klanten
Nike
Website door Sprite IT