Meer Informatie

 Naam:
    E-mail:
  Telefoon:
  Bericht:

Professionele uitstraling bij sportevenementen

Dam tot damloop, Zevenheuvelenloop of misschien wel bedrijfsvoetbal. De deelname aan een sportevenement kan bijdragen aan verschillende doeleinden voor uw organisatie. Bedrijfspromotie, teambuilding of de bevordering van de sportiviteit. Sports At Work zorgt ervoor dat u als organisatie met een uniforme en professionele uitstraling voor de dag komt.

Wilt u de sportkleding voorzien met het logo van uw organisatie? Sports At Work zorgt ervoor dat de kleding voorzien wordt met het gewenste logo of wanneer gewenst slogans. De kleding draagt bij aan de promotie van de organisatie en u bent als deelnemend team opvallend en herkenbaar.

Wilt u meer informatie over sportkleding voor sportevenementen?

Wij denken graag mee over de invulling hiervan. Wij zijn bereikbaar op +31 (0)6 54231056 of vul het contactformulier aan de rechterzijde in en wij nemen binnen enkele dagen contact met u op. 

Testimonial

Rotterdam Topsport
"Ja is ja en nee is nee, je wordt niet aan het lijntje gehouden." Wat mij het meeste opvalt bij Sports At Work is dat ze meteen handelen en goed met je meedenken naar oplossingen. Niet meteen de hakken van de sportschoenen in het zand, . Ja is ja en nee is nee, je wordt niet aan het lijntje gehouden. Dat bevalt me prima. De leveringen komen snel door en de onderlinge verstandhouding ervaren wij bij Rotterdam Topsport als flexibel sportief...TOP partner! "

Lees hier meer reacties van onze klanten
Nike
Website door Sprite IT