Meer Informatie

 Naam:
    E-mail:
  Telefoon:
  Bericht:

Sports at Work voor uw team

Creëer een echt team met Sports At Work

Sports At Work is er voor bedrijven, sport evenementen, scholen, sportteams of verenigingen. Kleding is essentieel voor het teamgevoel. Een team met een kwalitatief uniform tenue ziet er niet alleen professioneel uit, maar heeft ook een positief effect op de mentale teamspirit.

Of het nu gaat om een bedrijfsteam, gelegenheidsteam of een complete sportvereniging. Sports At Work levert voor alle soorten teams dezelfde kwaliteit in ontwerp, drukwerk en levering. Niet alleen het tenue, maar ook de trainingspakken, hardloopshirts en de kousen kunnen door Sports At Work worden geleverd.

Ontwerp sportkleding

Wij denken graag met u mee over het ontwerp van de sportkleding. Een bedrijf wil haar identiteit terug zien in de kleding en een team wil het 'wij-gevoel' uitstralen. Sports At Work zorgt ervoor dat de sportkleding voldoet aan de wensen en eisen die bedrijven en sportteams stellen.

Wilt u met uw team gebruik maken van de diensten van Sports At Work?

Wij denken graag mee over de invulling hiervan. Wij zijn bereikbaar op 0180 - 221 722 of vul het contactformulier aan de rechterzijde in en wij nemen binnen enkele dagen contact met u op. 

Testimonial

VBMS
"Zoekend naar een goede leverancier die ons op korte termijn van bedrukte teamkleding kon voorzien, is VBMS terecht gekomen bij Sports At Work. Het contact verliep soepel en Sports At Work speelde vlot op de vraag in. De levering van de shirts, tights en jacks werd ruim op tijd, persoonlijk afgeleverd. Naast de tevredenheid van VBMS mag ook zeker vermeld worden dat de dragers van het teamtenue positief zijn over de kwaliteit daarvan."

Lees hier meer reacties van onze klanten
Nike
Website door Sprite IT