Meer Informatie

 Naam:
    E-mail:
  Telefoon:
  Bericht:

Sports At Work

 

Dé distributeur van sportkleding voor bedrijven van Europa

Wij bieden uw organisatie de mogelijkheid om sportkleding en schoenen in grote aantallen in te kopen tegen een zeer scherpe prijs en dit aan te bieden aan uw personeel via het Emloyee Benefit Programma. Ook in te zetten voor de Promotie en Marketing van uw bedrijf. Sports At Work heeft het breedste Nike assortiment van sportkleding en sportproducten. Hardlopen, voetbal, hockey, wielrennen, golf of fitness? Iedereen kan bij Sports At Work terecht.

Sports@Work denkt met u als klant mee. Wij houden van de persoonlijke benadering. Direct contact is voor ons het sleutelwoord voor de levering van sport- en bedrijfskleding op maat. Bovendien leveren wij het totaalpakket. De inkoop van de kleding, het drukwerk, de kwaliteitscontrole en de levering zijn inbegrepen als u zaken doet met Sports At Work.

Contact met Sports At Work?

Wij zijn bereikbaar op +31 6 54231056 of vul het contactformulier in en wij nemen binnen enkele dagen contact met u op.

Testimonial

Rotterdam Topsport
"Ja is ja en nee is nee, je wordt niet aan het lijntje gehouden." Wat mij het meeste opvalt bij Sports At Work is dat ze meteen handelen en goed met je meedenken naar oplossingen. Niet meteen de hakken van de sportschoenen in het zand, . Ja is ja en nee is nee, je wordt niet aan het lijntje gehouden. Dat bevalt me prima. De leveringen komen snel door en de onderlinge verstandhouding ervaren wij bij Rotterdam Topsport als flexibel sportief...TOP partner! "

Lees hier meer reacties van onze klanten
Nike
Website door Sprite IT