Meer Informatie

 Naam:
    E-mail:
  Telefoon:
  Bericht:

Sports At Work

 

Dé distributeur van sportkleding voor bedrijven van Europa

Wij bieden uw organisatie de mogelijkheid om sportkleding en schoenen in grote aantallen in te kopen tegen een zeer scherpe prijs en dit aan te bieden aan uw personeel via het Emloyee Benefit Programma. Ook in te zetten voor de Promotie en Marketing van uw bedrijf. Sports At Work heeft het breedste Nike assortiment van sportkleding en sportproducten. Hardlopen, voetbal, hockey, wielrennen, golf of fitness? Iedereen kan bij Sports At Work terecht.

Sports@Work denkt met u als klant mee. Wij houden van de persoonlijke benadering. Direct contact is voor ons het sleutelwoord voor de levering van sport- en bedrijfskleding op maat. Bovendien leveren wij het totaalpakket. De inkoop van de kleding, het drukwerk, de kwaliteitscontrole en de levering zijn inbegrepen als u zaken doet met Sports At Work.

Contact met Sports At Work?

Wij zijn bereikbaar op +31 6 54231056 of vul het contactformulier in en wij nemen binnen enkele dagen contact met u op.

Testimonial

Politie Amsterdam-Amstelland
"Sports At work zorgt volgens afspraak voor snelle levering waarbij de afwerking, zowel druk als borduren van de kleding, altijd keurig is verzorgd. Sports At Work is voor de Vakgroep Vitaliteit van de Politie Amsterdam-Amstelland een zeer professionele partner. Als organisatie is het van belang dat wij collega’s op een sportieve uniforme wijze sportief kunnen aankleden. Sports At work zorgt volgens afspraak voor snelle levering waarbij de afwerking, zowel druk als borduren van de kleding, altijd keurig is verzorgd. De medewerkers van sports At work zijn professioneel en sport enthousiastelingen, hierdoor kunnen zij een zeer goed advies kunnen gegeven. "

Lees hier meer reacties van onze klanten
Nike
Website door Sprite IT